6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Miniklerden sıra gecesi

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Şerife Bacı Anaokulu öğrencilerinin yıl sonu etkinliği çerçevesinde hazırladığı sıra gecelerine katıldı.


Etkinlikte bin konuşma yapan Şerife Bacı Anaokulu'nun Kurucu Müdürü Esra Alay, Canik'te ilk olarak kurulan anaokulunun 5 sınıf ve 95 öğrencisi bulunduğunu belirterek, anaokuluna gösterilen ilginin ise başarı ile sonuçlandığını söyledi. 45 kişiden oluşan koroya şeflikte yapan Alay, miniklerin sıra gecelerinde çocuk düzeyinin üzerinde söylediği türkülerle kendilerini ispat ettiklerini söyledi.
Yaptığı konuşmada okul öncesi eğitimin önemine vurgu yapan Canik Belediye Başkanı Osman Genç ise, "Canik, eğitim adına altın çağını yaşıyor. Bölgemizde ilk ve tek olarak 2007-2008 eğitim öğretim yılında hizmete giren ana okulumuz, geleceğimizin sağlam temeller üzerine kurulmasında önemli rol üstlenecek. Bizlere unutamayacağımız bir gece yaşatan başta öğrencilerimizi, onları bugüne ve aydınlık geleceğe hazırlayan meslektaşlarımız kutluyorum" dedi.


Yapılan konuşmaların ardından Başkan Osman Genç, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Abdullah Yangöz ve Davut Erişkin, öğrencilere karnelerini dağıttı. Karnelerini alan minik öğrenciler, hazırladıkları sıra gecesi ile davetlilere unutamayacakları bir gece yaşattı. Miniklerin türkülerine Başkan Genç, Şube Müdürleri Davut Erişkin ve Abdullah Yangöz de eşlik etti.

.
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2008 Perşembe 13:45:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?