6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Miting gibi kahvaltı

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Çatalarmut Mahallesi sakinleri tarafından onuruna verilen kahvaltıda vatandaşlarla bir araya geldi. 

Çatalarmut Mahalle Muhtarı Şaban Bacık ve çok sayıda mahalle halkının bulunduğu kahvaltı miting havasında geçti. Kahvaltıda Çatalarmut Mahallesi sakinlerine seslenen Başkan Erdoğan Tok, hizmet yaparken halkın istek ve taleplerini ön planda tutuklarını belirtti.

Mahalle halkının Çatalarmut Mahallesi Olgun Sokak’a pazar kurulması isteğine destek çıkan Başkan Tok, “Gerçekten bugün çok mutluyum. Ne zaman buraya gelsem sizlerin çok yoğun ilgi ve teveccühü ile karşılanıyorum. Kahvaltı değil, sanki miting. İnanın bir belediye başkanı için bundan daha büyük bir mutluluk olamaz. Bu vatandaşlarımızın bizim çalışmalarımıza gösterdiği ilgi ve takdirin göstergesidir. Daha çok çalışacağız. Çok daha iyi işlere imza atacağız” dedi. 

Seçimlerden önce ilk çalışmaları Çatalarmut Mahallesi’nden başlatacaklarının sözünü verdiklerini hatırlatan Başkan Tok, “Biz verdiğimiz sözde durduk. Çatalarmut Mahallesi’ne elimizden geldiği kadar çok güzel hizmetler yaptık. İşimiz bitmedi. Daha yapacak çok işimiz var. Çoğu yerde kahvaltılar yaptık ama böyle bir kahvaltı ortamını ilk defa yaşıyorum. Bize gösterdiğiniz ilgiden dolayı muhtarımıza ve halkımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Halkın talepleri doğrultusunda hizmet yapmaya çalıştıklarını kaydeden Tok, konuşmasına şöyle devam etti: “Vatandaş hizmet istemiyorsa orada bir çalışma yapmanın anlamı yok. Biz halktan gelen ne talep varsa bu talebi iyi gözetiyoruz. Burada pazaryeri kurulması ile ilgili bizden halkımızın bir isteği oldu. Bu talebi gündemimize aldık. Araştırmasını yaptık. Pazarcılar Odası Başkanlığı ile görüştük. Araştırmalarımız neticesinde gördük ki vatandaşımızın burada büyük bir talebi var. Seçildiğim günden beri tam dört farklı yerde pazaryeri açan belediye başkanıyım. Yani pazarı hep vatandaşın ayağına getirmeye çalıştık. Kadıköy, Bağkur, Kadifekale ve Karasamsun Mahallelerinde pazaryeri açtık. Vatandaşımız talep gösteriyor, biz de bu istek doğrultusunda elimizdeki imkanlar ölçüsünde yerine getiriyoruz. İnşallah perşembe günleri burada pazar kurulacak. Perşembe gününü seçmemizin amacı ise tespitlerimize göre diğer günler pazarcıların buraya gelme şansı ve imkanı yok. Cumartesi günü her yerde pazar kurulduğu için buralara pazarcının gelme ihtimali çok düşük. İleriki günlerde bu pazar Kadıköy ve Hastanebaşı Mahallelerine de dahil olmak üzere en güzel pazaryerinin burası olacağı kanaatindeyim. Çünkü burası çok sakin bir ortam.”

...
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2008 Çarşamba 13:23:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?