2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Miting gibi toplantı

Mahalle toplantılarını Hacı İsmail Mahallesi’nde sürdüren Canik Belediye Başkanı Osman Genç, büyük bir kalabalık tarafından davul-zurna eşliğinde, ‘Genç Osman’ türküsüyle karşılandı.


Yaklaşık 150 araçlık konvoy ile Hacı İsmail Mahallesi’ne giden Başkan Osman Genç’e, mahalleliler sevgi gösterisinde bulundu. Kendisini karşılayan Hacı İsmail Mahalle Muhtarı Hamza Usta ve mahalle sakinleriyle tek tek tokalaşan Başkan Osman Genç, Canik'in gece-gündüz demeden çalışılarak bugünlere getirildiğini söyledi. Genç, "Sizler; ne benim ne de bir başkası için yakınlarınızdaki insanların kalplerinizi kırmayın. Çünkü başkaları 45 gün sonra buralarda olmayacaklar. Yaşamak için tercih ettikleri yerlerde olacaklar. Ama biz; burada doğduk, burada yaşayıp, burada öleceğiz" dedi.
2004 yerel seçimlerinden sonra hazırlanan stratejik planda Canik'in sağlık, turizm, kültür ve eğitim yatırımları üzerinde yükselişinin planlandığını kaydeden Başkan Osman Genç, "Bugün gelinen noktada haklılığımız, Canik'e kazandırdığımız projeler kanıtlamıştır. Gece-gündüz çalışarak, tüm bu çalışmaları hayata geçirdik. Bizler çok konuşarak değil, çok çalışarak bu duruma geldik. Hayal ettik ve hayallerimizi hayata geçirdik. Bu mutluluğu ise sizlerle birlikte yaşıyoruz. Canik'in gelişimi rayına oturmuştur. Belli bir hızla da devam etmektedir. Artık onu kimse durduramaz. İşte bununda mimarı sizlersiniz. Sizlerden aldığımız güçle, Cumhuriyetimizin 100. yıldönümünde ilçemizi parmakla gösterilecek bir kent konumuna getireceğiz" diye konuştu.


Canik'te 5 yıldır değişim ve gelişimi yönettiklerini dile getiren Başkan Osman Genç, "Yapılanlar ortada. Canik'e, merkezi hükümetimiz ve Büyükşehir Belediyemiz ile uyum içerisinde çok güzel hizmetler getirdik, getirmeye de devam edeceğiz. Canik'e yapılan hizmetleri bir bütün olarak gördük. Bu nedenle değişim ve gelişim her alanda gerçekleşti. İlçemizdeki değişim ve gelişimde sizlerin katkıları çok büyük. Sizlerden aldığımız enerji ile yine sizlere bu hizmetleri getirdik. Değişim ve gelişimle Karadeniz Bölgesi'nde ilklerin adresi haline gelen ilçemizde oturan bu sistemin devamı adına sizlere çok büyük görevler düşüyor" şeklinde konuştu.


Hacı İsmaillilerin sağlık ocağı isteği karşısında Başkan Osman Genç, "Halkımız yorulmadan muayenesini olsun diyerek aile sağlığı merkezini ayağınıza getiriyoruz. Mülkiyeti belediyemize ait olan 19 Mayıs Kültür Evimizin 2. katını sizlerin sağlık hizmetlerini yerinde almanız adına sizlere tahsis edeceğiz. Bilgi evimizin bulunduğu binanın mülkiyeti Canik Belediyesi'ne, yani halkımıza aittir. Buranın sorumsu Canik Belediyesi'dir. Birlikte olursak, millet ve Canikliler olarak aşamayacağımız hiç bir problem olamaz" açıklamasında bulundu.

iha
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2009 Perşembe 14:20:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?