6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

MMO bölge toplantısı yapıldı

Samsun'un çevre illerinden gelen Makina Mühendisleri Odası (MMO) yönetim kurulu üyeleri, bölgenin 2008-2009 yılının çalışma programını hazırlamak ve uygulamak amacıyla 'Bölge Danışma Kurulu Toplantısı'nda bir araya geldi.

Samsun Meşe Tesisleri Vip Salonu'nda düzenlenen toplantıya MMO Samsun Şube Başkanı Kadir Gürkan ile Amasya, Çorum, Ordu, Sinop, Tokat, illerinin MMO başkan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşma yapan MMO Samsun Şube Başkanı Kadir Gürkan, "MMO Samsun şubesinin 2008-2009 çalışma programını oluşturmak için bir araya geldik. Toplantıda çevre illerden gelen üyelerimizin katkılarıyla hazırlanmış olan taslak çalışma programlarımızı oluşturarak uygulamaya geçireceğiz" dedi.

MMO'nun üyeleriyle bütünleşip, birliktelik halinde karar veren bir yapıda çalışmayı hedef edindiklerini dile getiren Gürkan, 9. dönemde çalışmalarını bir üst seviyede taşıyarak meslektaşlarının gelişiminde ve özlük haklarının iyileştirilmesine yönelik çalışmalarda, meslek disipline giren konularda kamuoyunu aydınlatıcı panel, sempozyum, kongre gibi etkinliklerini düzenlemeyi sürdüreceklerini ifade etti. Gürkan, "MMO olarak Türkiye'nin çağdaşlaşma ve demokratikleşme sürecine katkı koymaya devam edecektir"

.
Yayın Tarihi : 7 Haziran 2008 Cumartesi 17:07:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?