4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

MMO eğitimlere başladı

MMO EĞİTİMLERE BAŞLADI

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şubesi üyelerine yönelik "Atık su yönetimi ve yağ ayırıcıları" konulu Meslek İçi Eğitim Merkezi (MİEM) gözetim kriterleri kapsamında eğitim düzenledi.

Samsun MMO üyelerine yönelik MİEM Kurs Eğitmeni Makine Mühendisi Köksal Sönmez tarafından verilen eğitim programının açılışını yapan MMO Samsun Şube Başkanı Kadir Gürkan, "MMO 10. Dönem Şube Yönetim Kurulu'nun göreve başlamasıyla birlikte 7 Nisan 2010 tarihinde MİEM Kurs Eğitmeni Makine Mühendisi Kerim Sezer'in sunumu ile 'Yangın tesisatı uygulamaları' konulu ilk eğitim seminerini düzenledik. Bugün ise ikinci eğitim seminerini düzenliyoruz" dedi.

Makine mühendisliği meslek disiplinin oldukça geniş bir alana sahip olduğunu belirten Kadir Gürkan, "Samsun'da imalat sanayine yönelik yatırımların artması ve mevcut tesislerin gelişmesi ile birlikte atık su ve tesislerde soğutma ve yağlama amacı ile kullanılan yağların ayrıştırılması güncelliğini koruyan ve çevre açısından önem taşıyan konuların başında geliyor" diye konuştu.

MMO EĞİTİMLERE BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2010 Perşembe 18:24:02
Güncelleme :8 Nisan 2010 Perşembe 18:27:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?