6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

MMO hizmet binasına kavuşuyor

Hizmet binası yapım ihalesini kazanan firma ile sözleşme imzalayan Makina Mühendisleri Odası(MMO) Samsun Şubesi, 1 yıl sonra modern bir binaya kavuşacak.


MMO Samsun Şube Başkan Yardımcısı Bayram Karasu, bir süredir proje ve ihale hazırlıklarını sürdürdükleri TMMOB Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Hizmet Binası'nın ihalesinin 14 Temmuz 2008 tarihinde gerçekleştirilerek, ihaleyi kazanan 'Faktör İnşaat Mimarlık Mühendislik Mobilya San. ve Tic. Ltd.Şti' firması ile 14 Ağustos 2008 tarihinde sözleşme imzaladıklarını açıkladı. Karasu, “Kılıçdede Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde mevcut arsamızın üzerine yapılacak olan ve bodrum kat+zemin kat+5 normal kat+çatı katından oluşan hizmet binasında; 110 kişilik konferans salonu, kütüphane, 20 kişilik bilgisayar eğitim salonu, MİEM (Meslek İçi Eğitim Merkezi) kurs salonları, komisyon toplantı odaları, üye dinlenme salonu, çalışma ofisleri ve kafeterya bulunacak. İnşaatın yapım süresi 1 yıl olup, 1 yıl sonra TMMOB Makina Mühendisleri Odası Samsun Şubesi modern bir hizmet binasına kavuşacak” dedi.


Yeni şube hizmet binalarının hizmete girmesiyle üyelerine ve Samsun, Amasya, Tokat, Çorum, Ordu ve Sinop illerini kapsayan bölgeye yönelik daha kaliteli ve daha fazla hizmet sunma imkanı bulacaklarını kaydeden Karasu, bugüne kadar geçen süreçte zaman ayırarak özveriyle çalışan ve kakı sağlayan herkese teşekkür ettiğini ifade etti.


Faktör İnşaat Mimarlık Mühendislik Mobilya San. ve Tic. Ltd.Şti firmasının ortaklarından şirket müdürü Mimar Mithat Hacısüleymanoğlu da yaptığı açıklamada, “Faktör İnşaat olarak TMMOB Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Hizmet Binası'nın inşaat yapım ihalesini almış olmaktan mutluluk duymaktayız. Şirketimiz geçmişten gelen inşaat sektöründeki birikimlerini 15 yılı aşkın tecrübesi, genç ve dinamik uzman kadrosu kaliteli hizmet anlayışıyla; her alanda markalaşma süreci başlatmış olan Samsun'da, şehrimize ve bölgemize hizmet verecek olan gerek işlevsellik, gerekse mimari bakımdan önemli bir proje olarak gördüğümüz MMO Samsun Şube Hizmet Binası'nı 1 yıl gibi kısa bir sürede Samsun'a kazandıracağız ve bundan da büyük mutluluk duyacağız” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 15 Ağustos 2008 Cuma 14:34:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?