6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

MMO'dan görkemli temel atma

Makina Mühendisleri Odası(MMO) Samsun Şubesi'nin 'Yeni Hizmet Binası Temel Atma Töreni' görkemli bir şekilde gerçekleştirildi.


Kılıçdede Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde yapılan temel atma törenine Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Vali Yardımcısı Mesut Eser, İl Emniyet Müdürü Mustafa İlhan, MMO Genel Sekreteri Ali Ekber Çakır, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, MMO Samsun Şube Başkanı Kadir Gürkan, oda başkanları ve çok sayıda MMO üyesi katıldı.


Güzel ve anlamlı bir etkinliğe katıldığı için mutlu olduğunu kaydeden Vali Hasan Basri Güzeloğlu, "MMO'nun, Türkiye genelinde çok geniş ve önemli bir yeri var. İlimizde gerçekten başarılı ve üretken bir odası var. En çok sevindiğim nokta ise kurum içi eğitim ve çağdaş gelişmeyi taşıyabilecek bu projenin gerçekleşmesi ve oluşması oldu" dedi.


Projede emeği olanlara teşekkür eden MMO Samsun Şube Başkanı Kadir Gürkan, oda olarak yürütmekte oldukları çalışmaları ileri boyutlara taşıyabilmek için ihtiyaçları olan hizmet binasının temel atma töreni için bir arada bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi. Hizmet binasının kısa sürede tamamlanması için yoğun çaba göstereceklerini dile getiren Gürkan, "Binamızın yapımı tamamlandığında Karadeniz Bölgesi'nin ilk 'teknik kütüphanesi' ve ilk 'bilgisayar destekli tasarım ve üretim eğitim laboratuvarı'nın yanı sıra, konferans ve kurs salonları ile bütünleşik eğitim merkezi ilimize ve bölgemize hizmet sunacaktır" diye konuştu.


Türkiye'de 75 bin üye sayısının bulunduğuna dikkat çeken MMO Genel Sekreteri Ali Ekber Çakır, MMO'nun, 18 şubesi, 110 il ve ilçe ile bin 500 iş yeri temsilciği ile kurulmuş kamu yararına hizmet gösteren bir meslek kuruluşu olduğunu söyledi. Çakır, nitelikli ve nicelikli hizmetin verilebilmesi, sağlıklı kurumsallaşmanın yapılabilmesinin temeli sağlıklı hizmet binalarından geçtiğini ve bu durumun aynı zamanda kurumsallaşmanın da temelini oluşturduğunu kaydetti.


Konuşmaların ardından Vali Güzeloğlu ve protokol üyeleri tarafından butonlara basılarak MMO'nun yeni hizmet binasının temeli atıldı. Açılıştan sonra kokteyl verildi.
MMO'nun yeni hizmet binasının bin 112 metrekare üzerinde yapılacak olan bodrum, zemin ile 5 adet normal kat ve çatı katıyla, 30 kişilik yemek salonu, 106 kişilik toplantı ve seminer salonundan oluşacağı bildirildi.

İha
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2008 Cuma 18:40:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?