6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

MMO'dan OMÜ'ye ziyaret

Yeni göreve başlayan 9. Dönem MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Ferit Bernay ve Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Nuri Ergün'ü makamında ziyaret etti.

Ziyarette, MMO-OMÜ ve SAMGAZ A.Ş. işbirliğiyle devam ettirilmekte olan "Endüstriyel Doğal Gaz Dönüşümü Uygunluk Belgesi" uygulamaları, 2009 yılında yapılması planlanan TİSKON Kongresi, Mühendislik Fakültesi bünyesinde öğrenci alımı için YÖK'e başvurusu yapılan Makina Mühendisliği Bölümü'nün öğretime başlaması konularında görüş alışverişinde bulunuldu.

Konuyla ilgili bilgi veren MMO Samsun Şube Başkanı Kadir Gürkan, bir şehrin sanayileşmesinde üniversitenin ve 'Makina Mühendisliği Bölümü'nün önemine değindi. Gürkan, Makina Mühendisliği Bölümü'nün yeni dönemde öğrenci alarak öğretime başlamasının şehrin sanayisine katkıda bulunacağından dolayı desteklediklerini açıkladı.

Bölümün öğretime başlaması sürecinde gereken temaslarda bulunacaklarını belirten Gürkan, bu amaçla çok yakın zamanda ilgili kurum ve kuruluşlarla bir araya geleceklerini açıkladı.

Ziyaretlere MMO Samsun Şube Başkanı Kadir Gürkan, MMO Samsun Şube Başkan Yardımcısı Bayram Karasu, MMO Samsun Şube Sekreteri Mehmet Mutlu, MMO Samsun Şube ŞYK Üyeleri Özkan Er, Mustafa Özbey, MMO Samsun Şube Müdürü Ercan Yüzbaşı ve MMO Samsun Şube Basın-Yayın Sorumlusu Onur Düzovalı katıldı.

iha
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2008 Cuma 14:01:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?