2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

MMO'dan Samsun TSO'ya ziyaret

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şube Yönetim Kurulu, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu'nu ziyaret etti.


STSO Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Murzioğlu, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mustafa Kemal Şahin ve Yönetim Kurulu Üyesi Turgut Tüfenk'in hazır bulunduğu ziyarete MMO Samsun Şube Başkanı Kadir Gürkan, Başkan Yrd. Bayram Karasu, Sekreter Üye Mehmet Mutlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Özkan Er, Ahmet Dursunoğlu, Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Aycan Türkel, Şube Müdürü Ercan Yüzbaşı ve Şube Basın-Yayın Görevlisi Onur Düzovalı katıldı.

Ziyarette MMO Samsun Şube-STSO işbirliği ile IPA Proje fizibilite raporu hazırlanarak Sanayi ve Ticaret Bakanlığı'nda ön incelemeden geçen “Uluslararası Akredite Metroloji, Malzeme ve Kalibrasyon Laboratuarı”, Kasım 2009 tarihinde düzenlenecek olan “Üçüncü Ulusal Tıbbi Cihazlar İmalat Sanayi Kongre ve Sergisi” hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.


Ziyaret ile ilgili olarak bilgi veren MMO Samsun Şube Başkanı Kadir Gürkan, Kasım 2009 tarihinde yapılacak olan “Üçüncü Ulusal Tıbbi Cihazlar İmalat Sanayi Kongre ve Sergisi”ni düzenleyebilmek için yer sıkıntısı çektiklerini, üniversitenin kongre merkezinin tadilata gireceğini, AKM'nin tahsis edilebilmesi için başvuruda bulunduklarını, ancak bugüne kadar olumlu ya da olumsuz bir cevap alamadıklarını belirterek, Samsun'da bir an önce “kongre ve sergi salonu” ile konaklama sorununun çözümüne yönelik uygulamaya geçilmesinin gerekliliğinin altını çizdi ve oda olarak sürece mesleki katkı koymaya hazır olduklarını açıkladı.
 

İha
Yayın Tarihi : 12 Mart 2009 Perşembe 16:33:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?