4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

MMO'nun ilk ziyareti Samsunspor'a

MMO'NUN İLK ZİYARETİ SAMSUNSPOR'A

Makina Mühendisleri Odası(MMO) Samsun Şube Yönetim Kurulu görev dağılımı yaptıktan sonra Atatürk Anıtı'na çelenk koydu ve ilk ziyaretini Samsunspor'a yaptı.

MMO Samsun Şubesi'nde görev dağılımı yapıldıktan sonra Atatürk Anıtına çelenk konuldu. MMO yönetimi daha sonra Samsunspor'u ziyaret etti. Samsunspor yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyarette, kırmızı-beyazlı kulübün sportif başarıları ve düzenli gelire kavuşturulması hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. MMO Samsun Şubesi'nin yeni yönetimi Samsunspor'un antrenmanını izleyerek teknik direktör Hüseyin Kalpar'a çiçek verdi.

Şube Başkanı Kadir Gürkan, yönetim kurulu olarak 10. dönem şube çalışma programı taslak çalışmalarını sürdürdüklerini, MMO Samsun Şubesi'ne bağlı Amasya, Çorum, Ordu, Sinop ve Tokat İl Temsilcilikleri ziyaretleri ve yapılacak olan şube genişletilmiş danışma kurulu sonrası çalışma programının kesinleşerek uygulamaya geçileceğini açıkladı.

MMO Samsun Şubesi'nin yeni yönetim kurulu şu şekilde oluştu: "Şube Başkanı Kadir Gürkan, Şube Başkan Vekili Özkan Er, Sekreter Üye Mehmet Mutlu, Sayman Üye Aycan Türkel, ŞYK Üyesi Ahmet Dursunoğlu, ŞYK Üyesi Mustafa Özbey, ŞYK Üyesi Cem Gürel, ŞYK Yedek Üyesi Mine Şenk, ŞYK Yedek Üyesi Bayram Bülbül, ŞYK Yedek Üyesi Özgür Kaya, ŞYK Yedek Üyesi Alptekin Şahinoğlu, ŞYK Yedek Üyesi Osman Nuri Uzun, ŞYK Yedek Üyesi Mete Bahadır, ŞYK Yedek Üyesi Semih Şener."

MMO'NUN İLK ZİYARETİ SAMSUNSPOR'A
MMO'NUN İLK ZİYARETİ SAMSUNSPOR'A
MMO'NUN İLK ZİYARETİ SAMSUNSPOR'A
MMO'NUN İLK ZİYARETİ SAMSUNSPOR'A
MMO'NUN İLK ZİYARETİ SAMSUNSPOR'A
İHA
Yayın Tarihi : 20 Mart 2010 Cumartesi 15:03:01
Güncelleme :20 Mart 2010 Cumartesi 21:58:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?