2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

MMO'nun 'Sosyal Tesis' sıkıntısı

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şube Başkanı Kadir Gürkan, il genelinde sosyal etkinliklerine cevap verebilecek tesislerin olmadığını belirterek, "Bir an önce bu sorun çözülmesi gerekiyor" dedi.


MMO Samsun Şubesi üyeleri, 6. Geleneksel Kahvaltı'da bir araya geldi. Fener Plajı Restoranı'nda gerçekleştirilen kahvaltıya Vali Yardımcıları Hasan Ersan, Ramazan Aksoy, Mehmet Mızrak, MMO Samsun Şube Başkanı Kadir Gürkan ve çok sayıda oda üyesi ile aileleri katıldı.


300 kişinin katılması beklenen kahvaltıya yaklaşık 450 kişinin katılması nedeniyle yiyecek ve içecekler yetersiz kaldı. Garsonlarında yetersiz olması nedeniyle servisler gecikti. Servis gelmesini beklemeyen bazı üyeler ise yiyecek ve içeceklerini kendileri almayı tercih etti.


Geleneksel kahvaltıları kapsamında üyeleriyle bir araya geldiklerini dile getiren Kadir Gürkan, belirterek, "Yoğun ilgiyi hep birlikte gördük ve bu bizim için sevindirici bir durumdur. Ancak tesislerimiz yetersiz. MMO Samsun Şubesinin bu tür sosyal etkinliklerine cevap verebilecek bir tesis ilimizde yok. Bir an önce Samsun'un konaklama ve Kongre Kültür Merkezi sorunlarının çözülmesi gerekiyor. Biz birlik ve beraberliğimizi bu şekilde sosyal etkinliklerle pekiştirerek çalışmalarımızı sürdürmek istiyoruz"
dedi.

İha
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2009 Pazar 15:19:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?