6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

'Mobilya-Evlilik ve Düğün Fuarı' açıldı

Samsun'da düzenlenen '6. Mobilya-Evlilik ve Düğün Fuarı', kapılarını ziyaretçilere açtı.
Alparslan Fuarcılık tarafından Batıpark'ta düzenlenen 6. Mobilya-Evlilik ve Düğün Fuarı'nın açılışına Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Aşağıçinik Belediye Başkanı Halil İnci, Samsun PTT Başmüdürü Birol Erol, MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, Mobilyacılar ve Marangozlar ve Döşemeciler Odası Başkanı İbrahim Ülker, Tüm Emlakçılar Odası Samsun Şube Başkanı Hasan Aslan ve vatandaşlar vatandaş katıldı.

Önceki zaman dilimlerinde Samsun'un Türkiye'de İzmir'den sonra ikinci büyük fuara sahip olduğunu söyleyen Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, "Aradan yıllar geçti, fuar özelliğimizi kaybettik. Ancak açılan fuarlarla, fuar kültürümüzü kaybetmedik. Aslında fuar çalışması yapmak sadece yerel yönetimlerin işi değil. Bu, Samsun'un tüm kamu kurum ve kuruluşları, iş adamları, sivil toplum kuruluşlarını ilgilendiren bir konudur. Birlikte bir araya geleceğiz. Bu önemli sorunu bir an önce çözmemiz lazım" dedi.

5-8 Haziran tarihleri arasında açık kalacak olan fuara 50 firma ile 45 stand iştirak ediyor. Fuarda ev tekstilli, beyaz eşya, zücaciye, oteller, mobilya, mutfak ve banyo ekipmanları, davetiye, nikah şekeri, çeyiz firmaları, ayakkabı, ev güvenlik sistemleri, çanta, iç giyim, gelinlik, moda evleri, takı, fotoğraf stüdyoları, kuaför, güzellik salonları, halı ve dekorasyon ürünleri yer alıyor.

Açılış töreninde fuara katkılarından dolayı Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım ve Canik Belediye Başkanı Osman Genç'e teşekkür plaketi verildi.

.
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2008 Perşembe 20:06:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?