6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Müdürü bıçaklayan hizmetli yargılanıyor

Samsun İl Özel İdaresi'nde Makine İkmal Bakım ve Onarım Şube Müdürü'nü bıçakla yaralayan hizmetlinin Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmasına başlandı.


Yaklaşık 5 ay önce Samsun İl Özel İdaresi yemekhanesinde Makine İkmal Bakım ve Onarım Şube Müdürü Ercüment K.'yi (37) bıçakla yaralayan ve Samsun 3. Asliye Ceza Mahkemesi'nin davada görevsizlik kararı vererek dosyayı ağır ceza mahkemesine gönderdiği hizmetli Mehmet Z.'nin (41) Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün yargılanmasına başlandı. Olay tarihinde Özel İdare İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı'nda çalışan Mehmet Z., mahkemede kendini savundu.


Mehmet Z., "Olaydan 15-20 gün önce bir evrakı imzalaması için Şube Müdürü Ercüment K.'ye götürdüm. Bana 'Kaç yıldır burada çalıyorsun. Geri zekalı. Bu evrakı niye bana getirdin?' diye hakaret etti. Yanımda arkadaşlarım vardı ve beni rezil etti. Bu olay zoruma gitti. Yemekhanede yemek yerden göz göze geldiğimizde kendimi kaybettim ve oturduğum masadan kalkıp yanına giderek bir kez bıçakladım. Amacım yaralayıp korkutmaktı. İsteseydim birçok yerinden bıçaklardım. Kendisinden özür diliyorum. Olaydan ötürü çok pişmanım" dedi.


Bıçaklı saldırıda yaralanan Şube Müdürü Ercüment K. ise, "Bana evrak getirmiş olabilir. Kendisini tanımıyorum ve daha önce de gördüğümü hatırlamıyorum. Ancak kimseye hakaret etmedim. Yemek yerden yanıma gelip bir elini sağ omzuma koyup bıçakla saldırdı. Olay sırasında kim üzerime çullandı ve kim bıçakladı hatırlamıyorum. Ancak, kendisinden şikayetçiyim" diye konuştu.
Duruşma ileri bir tarihe ertelendi.

İha
Yayın Tarihi : 10 Eylül 2008 Çarşamba 20:02:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?