2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

'Muhalefet belediyeciliği bilmez'

AK Parti Samsun Milletvekili Suat Kılıç, "Muhalefet belediyecilikten anlamaz. Muhalefet belediyelerinin yaptığı panayır belediyeciliği, bunların modası geçti" dedi.
 

AK Parti Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Suat Kılıç, 19 Mayıs, Alaçam, Yakakent ve Tekkeköy ilçelerinde seçim çalışmalarına katılarak, AK Parti'nin başkan adaylarına destek istedi. "Yerel kalkınma bizimle başladı, Türkiye'de belediyeciliğin idolü Sayın Başbakan Erdoğan'dır" diyen Kılıç, "Muhalefet belediyecilikten anlamaz. Muhalefet belediyelerinin yaptığı panayır belediyeciliği, bunların modası geçti" şeklinde konuştu.


Samsun Milletvekili Suat Kılıç, Alaçam ve 19 Mayıs'ta esnaf ziyaretleri yaptı, Şadi Uyar ev Osman Topaloğlu için destek istedi. Tekkeköy'de Aşağıçinik açık hava toplantısına katılan Kılıç, "Sanayinin kalbini de Tekkeköy belediye seçimlerini de kazanmak zorundayız, aksi bir ihtimali düşünmek bile istemiyorum. Zira bunca senedir Tekkeköy'e de bu zamana kadar burada kaybedilen seçimler nedeniyle Samsun'a da yazık oldu. Sanayinin kalbinde iktidar kazanmalı ki sanayici de derdini rahatlıkla Ankara ile paylaşabilsin. İşte size Hasan Togar; genç, dinamik, enerjisi tükenmemiş, denenmemiş, güven veren ve içinizden bir isim" diye konuştu.


Kılıç, Yakakent'te ise önce balıkçılarla ardından Kozköy'de vatandaşlarla bir araya geldi. Balıkçılara "denizlerin kralı" diye seslenen Kılıç, Yakakent Balıkçı Barınağı'nda çekek yerlerinin yapımına başlandığını, balıkçı barınağının daha korunaklı hale gelmesi için planlanan mendirek yapımına da en kısa sürede başlanacağını duyurdu. "Hizmet için AK Parti adaylarını seçin, belediyecilik bizim işimiz" ifadesini kullanan Kılıç, şöyle konuştu:
"Ver kararını bitirelim bu işi. Muhalefet belediyelerinin yaptığı panayır belediyeciliği yani işin eğlence kısmı. O da lazım ama belediyecilik bundan ibaret değil. İmkanlara ve kaynaklara yazık ediyorlar gene de ortada dikili bir taşları bir eserleri yok. Oylarınızı bölmeyin, dağılmayın, parçalanmayın, yetki verin hizmetlere devam edelim. Bir gün bir yerde yanlış yapan olursa yakasından birlikte tutup silkeleyelim, birlikte hizaya getirelim. Ama söz konusu belediyecilik olduğunda muhalefetin boş
vaatlerine güvenmeyelim."
 

iha
Yayın Tarihi : 27 Mart 2009 Cuma 14:14:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?