2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Muhasebeciler sahnede

Samsun Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SSMMMO) Türk Halk Müziği Korosu'nun seslendirdiği türküler beğeniyle dinlendi.


Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen konser büyük ilgi gördü. Borsan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez'in yanı sıra SSMMMO üyeleri ve çok sayıda davetlinin izlediği konserde koro tarafından Samsun ve Karadeniz Bölgesi'nin yanı sıra çeşitli yörelere ait türküler seslendirildi. Şef Zülfü Gaydan yönetimindeki SSMMMO Türk Halk Müziği Korosu, seslendirdiği türkülerle izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. Sahnedeki performansıyla büyük beğeni toplayan koro, izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

İha
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2009 Cumartesi 08:22:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sadi demirtas IP: 81.213.81.xxx Tarih : 13.04.2009 15:18:31

 Kültürümüze verdiği önemden dolayı kutluyorum. Milletler kültürleriyle varolur. Anadolunun çeşitli yörelerinde bir olaya dayalı olarak yakılmış, derlenmiş türkülerimizi zevkle dinleten kurumlara teşekkür ederim. Ne yazıkki bundan sonra Samsun halkının bu tür etkinliklere sahip olamayacağı düşüncesindeyim. en kısa sürede salon işinin halledilmesi diler Samsun SMMMO nın bundan sonrada aynı tatda konserlerini bekliyoruz