6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Muhtar kurşun yağdırdı

Samsun'da bir mahalle muhtarı, kendisine satırla saldırdıkları iddia edilen şahıslara tabancayla kurşun yağdırdı. Satırlı saldırıya uğrayan muhtar ile ateş açtığı 3 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.


Edinilen bilgiye göre olay, Toptepe Mahallesi'nde saat 22.30 sıralarında meydana geldi. Toptepe Mahallesi Muhtarı Kemal T. (53), kendisine satırla saldıran şahıslara ruhsatlı tabancasıyla ateş açtı. Açılan ateş sonucu Yılmaz K. (42) karnından bir kurşun, Mehmet S. (25) vücudunun çeşitli yerlerinden 7 kurşun ve Selçuk S. (24) sol kalçasından tek kurşunla yaralandı. Satırlı saldırıda yaralanan muhtar Kemal T. Gazi Devlet Hastanesi'ne, diğer 3 kişi ise Samsun Mehmet Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yılmaz K.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.


Muhtar Kemal T., muhtarlıktan yardım talebinde bulunan şahısların isteklerini yerine getirmediği için satırlı saldırıya uğradığını, Yılmaz K. ise annesine sarkıntılıkta bulunduğu için muhtara saldırdıklarını iddia etti. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

...
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2008 Perşembe 04:01:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?