2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Muhtarlardan Demirtaş'a ziyaret

Merkez Muhtarlar Derneği Başkanı ve Baruthane Mahallesi Muhtarı Mustafa Öztürk, derneğe bağlı muhtarlarla birlikte İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'a "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.


Muhtarların mahallelere verimli ve sağlıklı hizmet götürme noktasında aynı amaca hizmet ettiklerini söyleyen Merkez Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Öztürk, mahallelerde yapılacak hizmetlerin doğru ve etkin bir şekilde yerine getirilmesinde sosyal sorumluluk ilkesinde hareket ederek, koordineli bir şekilde çalışmak istediklerini söyledi.


Mahallerde önceliklere göre hizmet yapmayı planladıklarını ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, "Mahallelere en önceliklisinden başlayarak imkanlarımız ölçüsünde hizmet götüreceğiz. İhtiyacı tespit edip öncelik sırasını belirleyeceğiz. Seçimlerden öncede halka verdiğimiz söz de bu. En acil sorunları olanı imkanlar nispetinde çözeceğiz" dedi.


Siyasi kimliklerini bir kenara bıraktıklarını ve hizmette partizanlık yapmayacaklarını kaydeden Demirtaş, 'mahalle meclisleri' oluşturacaklarını kaydetti. Oluşturulacak olan mahalle meclisleri ile o bölgenin ihtiyaçlarının tespiti noktasında sağlıklı veriler elde edileceğini belirten Demirtaş, "Hizmette adaleti ve eşitliği sağlayacağız. Her mahalleye hizmet götürmek istiyorsak kurulacak mahalle meclisi ile o mahallenin önceliklerini ve ihtiyaçlarını tespit ederek hizmet yapacağız. Amacımız ihtiyaca göre hizmet" diye konuştu.
 

İha
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2009 Perşembe 16:46:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?