6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Murat Başaran hayranlarını coşturdu

İlkadım Belediyesi tarafından düzenlenen 'Geleneksel Ramazan Günleri' etkinliği kapsamında konser veren ünlü sanatçı Murat Başaran, hayranlarını coşturdu.

Sahil Yolu Hayvanat Bahçesi yanında 5 bin metrekare alan üzerine kurulan ramazan çadırında düzenlenen konserde sahneye çıkan pop müziği sanatçısı Murat Başaran, Samsunlularla olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirtti.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ve İl Emniyet Müdürü Mustafa İlhan'ın da izlediği konserde ünlü sanatçı, söylediği şarkılarla hayranlarını hem coşturdu hem de hüzünlendirdi. Eski ve yeni albümlerinden şarkılar seslendiren Başaran, sahnede iki saat boyunca performansını sergiledi. Sanatçının genç hayranları sanatçıya ulaşabilmek büyük çaba harcadı.

Ramazan Günleri etkinliklerine Samsun halkının büyük ilgi gösterdiğini kaydeden Başkan Tok, etkinliğin şehrin vizyonu ve misyonu açısından sadece belde genelinde değil, ülke çapında ün yaptığını ve Samsun halkının da organizasyona büyük ilgi gösterdiğini ifade etti. Konuşmanın ardından İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Geleneksel Ramazan Günleri anısına sanatçı Murat Başaran'a plaket, İl Emniyet Müdürü Mustafa İlhan ise bir buket takdim etti.

iha
Yayın Tarihi : 6 Eylül 2008 Cumartesi 16:06:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
rose IP: 95.81.93.xxx Tarih : 2.03.2011 17:46:05

marhaba tesekkur