6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

MÜSİAD 13. Olağan genel kurulu

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Samsun Şubesi 13. Olağan Genel Kurulu'nda tek aday olan Abdülaziz Akbay, yeniden başkanlığa seçildi.


Amisos Otel'de düzenlenen Olağan Genel Kurul'da ilk olarak divan kurulu seçimi yapıldı, faaliyet ve denetleme kurulu raporları okunarak kabul edildi. Daha sonra MÜSİAD'a yeni üye olan iş adamlarına Canik Belediye Başkanı Osman Genç tarafından rozet takıldı. Konuşma yapan MÜSİAD Samsun Şubesi Başkanı Abdülaziz Akbay, MÜSİAD'ın bir eğitim, rehberlik ve danışmanlık merkezi haline geldiğini belirterek, "Bu özelliği ile MÜSİAD, toplumun diğer kesimleri için de istifade edilmeye açık bir kurumdur. Ülkemizin ekonomik kalkınmasını gerçekleştirip gelişmiş ülkeler seviyesine yükselmesi yolunda çaba harcamak, bu doğrultuda serbest rekabetçi bir ekonomik ortamın oluşması için faaliyette bulunmak asli hedeflerimiz arasındadır" dedi.


Konuşmanın ardından seçime geçildi. Açık oylama ile yapılan seçimde tek aday olan Abdülaziz Akbay, yeniden başkanlığa seçildi. Yönetim kurulu ise Ahmet Bahadır, Hayri Bahadır, Mehmet Köse, Hasan Tahsin Şengül, İsmail Sar, Fatih Yılmaz, Cihan Taran ve Bayram Ali İşbilir'den oluştu.

iha
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2008 Çarşamba 02:49:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?