2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

MÜSİAD'dan Genç'e ziyaret

Geçen hafta yapılan genel kurulda Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Başkanlığı'na seçilen Mehmet Köse, eski MÜSİAD Başkanı Abdülaziz Akbay ve yönetim kurulu üyeleri, Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i makamında ziyaret etti.


Canik'in geliştiğini ve güzelleştiğini belirten MÜSİAD Başkanı Mehmet Köse, "Canik ilçesinin 2004 yılından önceki halini biz ve tüm Samsun halkı çok iyi biliyordu. 5 Yıllık zaman içerisinde burada yaşanan değişim ve gelişim, Canik'in yıldızının parlamasına vesile oldu. Başkanımız Osman Genç, Canik bölgesine yeni bir hava, yeni bir soluk getirdi. Başkanımız Osman Genç'e siyasi hayatında başarılar diliyoruz" dedi.


Ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Osman Genç, MÜSİAD Samsun Şube Başkanlığı'na seçilen Mehmet Köse'ye görevinde başarılar diledi. Başkan Genç, "Bizim hayalimiz, Cumhuriyetimizin 100. yılında Canik'i tarihte hak ettiği yere taşımak. Bunun için de gecemizi gündüzümüze katarak, 5 yıl boyunca ekibimizle birlikte çalıştık, çalışmaya da devam ediyoruz. 2023 Yılında Canik sadece Samsun'un değil, Karadeniz Bölgesi'nin gözbebeği haline gelecek" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2009 Cuma 19:30:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?