4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Mustafa İlhan'dan başsavcıya ziyaret

MUSTAFA İLHAN, BAŞSAVCI YETİŞİR'İ ZİYARET ETTİ

Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mustafa İlhan, Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Canip Yetişir'i makamında ziyaret etti.

Samsun'da 6 yıl emniyet müdürlüğü yapan ve geçen yıl Emniyet Genel Müdür Yardımcısı olarak atanan Mustafa İlhan, bir yıl aradan sonra izne ayrılarak Samsun'u ziyaret etti. Samsun ziyaretinde Başsavcı Canip Yetişir'e makamında nezaket ziyaretinde bulunan Mustafa İlhan, Samsun'u çok özlediğini ve kendisinde Samsun ve Samsun halkının önemli bir yeri olduğunu söyledi.

Başsavcı Canip Yetişir, Samsun'da Mustafa İlhan ile yaklaşık bir yıl beraber çalıştıklarını, kendisiyle çok verimli çalışmalar yaptıklarını, hem emniyet müdürü hem de insan olarak kendisini takdir ettiğini belirtti.

Yetişir, “Şuandaki bulunduğu görev son derece önemli ve kritik bir görev. Bu görevinde de başarılar diliyorum. Emniyet Genel Müdür Yardımcısı olarak adliyemizi ziyaret etmesi bizi son derece mutlu etmiştir. Kendisinin bıraktığı yerden devam ettiğimiz operasyonlarımız vardı. Son derece başarılı operasyonlarımız oldu. Samsun'un huzuru ve görevi için emniyet teşkilatımızla her aşamada beraber hareket ediyoruz. Bu ilişkilerin, bu güzelliğin temelini atan Emniyet Genel Müdür Yardımcımız Mustafa İlhan beydir. Bulunduğu makamda, Samsun'a daha faydalı işler yapacağı kanaatindeyim. Gerek atamalarda gerekse zaman zaman tıkandığımız konularda bize yardım etmesi bakımında son derece önemli ve kritik bir makamdadır. Biz kendisini çok seviyoruz. Samsun'a bakışını, çalışkanlığını biliyorum. Bundan dolayı da son derece mutluyum” dedi.

Samsun'un Türkiye'nin huzurlu illeri arasında sayılabilecek bir il olduğunu belirten Yetişir, “Gittikçe daha da güzelleşiyor. Huzurlu bir il haline geliyor. Türkiye'nin huzurlu birinci ili olması için çalışıyoruz. İnşallah onu da gerçekleştireceğiz. Sadece tek başına savcılık olarak değil, başta emniyet müdürlüğümüz, jandarmamız, valiliğimiz hep birlikte çalışarak, el ele vererek gönül birliği içinde biz bunu gerçekleştireceğiz" diye konuştu.

Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mustafa İlhan ise resmi izin alarak Samsun'a ziyarete geldiğini ifade ederek, "Samsun'da bir yıl aradan sonra gelmekten mutluyum. Samsun'u ve Samsunluları özledim. Buradan da Ordu'ya geçeceğim. Gitmeden önce bütün kurumlar ile güzel bir diyalogumuz vardı. Bu diyalogun devam etmesi beni mutlu etti. Samsunlular ile karşılıklı sevgi, saygı oluşturmuştuk. Aslında bütün kurumları ziyaret etmeyi arzu ediyordum ama zamanım müsait değil. Samsun'da güzel günlerim oldu. Samsun'un ve Samsun halkı benim için çok değerli ve çok önemli. Samsun'un ve Samsunlunun huzuru için çalışmalarımı sürdüreceğim" şeklinde konuştu.

MUSTAFA İLHAN, BAŞSAVCI YETİŞİR'İ ZİYARET ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2010 Cuma 17:59:05
Güncelleme :9 Temmuz 2010 Cuma 18:17:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?