2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Mustafa İlhan'dan veda

Emniyet Müdürlüğü Kararnamesi ile Emniyet Genel Müdürlüğü Yabancılar Hudut İltica Daire Başkanlığı görevine atanan Samsun Emniyet Müdürü Mustafa İlhan, iyi niyetle ve güzel duygularla devlet adına hizmet ettiklerini belirterek, "Eğer gittikten sonra arkamda hoş seda bıraktıysam ne mutlu bana" dedi.

2003 Aralık ayında Artvin Emniyet Müdürlüğü görevinden Samsun Emniyet Müdürlüğü görevine getirilen Mustafa İlhan, 6 yıldır görev yaptığı Samsun'a veda ediyor. Emniyet Müdürlüğü Kararnamesi ile Samsun Emniyet Müdürlüğü görevine Denizli Emniyet Müdürü Muzaffer Arkan atanırken, Samsun Emniyet Müdürü Mustafa İlhan da uzun zamandır istediği Emniyet Genel Müdürlüğü Yabancılar Hudut İltica Daire Başkanlığı görevine getirildi. Kendisinin daha önce 9 yıl söz konusu daire başkanlığında görev yaptığını hatırlatan
İlhan, "İlk emniyet müdürlüğü görevimi Artvin'de tamamladım. Kendim Ankara'da Yabancılar Hudut İltica Daire Başkanlığı görevini çok isterken, beni Samsun Emniyet Müdürü olarak atadılar. Samsun'a 6 yıldır hizmet etmekten mutluluk duydum. Samsun'un 41. emniyet müdürü olarak en uzun süre görev yapan ikinci emniyet müdürü oldum. Ailem Ankara'da yaşıyor. Ankara'da görevlendirilmem beni çok mutlu etti.

Samsun'da görev yaparken gerek vatandaşlarla, gerek diğer devlet daireleriyle hep uyum içinde çalıştık. İyi niyetle, güzel duygularla devletimiz adına hizmet ettik. Eğer gittikten sonra arkamda hoş seda bıraktıysam ne mutlu bana. Samsun'u ve Samsunluları çok sevdim. Kendimi Samsunlu olarak kabul ettim" dedi.
Müdür ilhan, veda ziyaretlerinin ardından 10 gün içinde Samsun'dan ayrılacağını söyledi.

İha
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2009 Perşembe 16:38:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?