2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Müteahhit dehşet saçtı

Samsun'da bir müteahhit, Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü'nde görevli inşaat teknikerini görevi başında silahla vurarak öldürdü.


Olay, Atakum ilçesinde bulanan Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü'nde saat 11.45 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Karayolları'na iş yaptığı öğrenilen müteahhit Hasan H.(44), Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü Yapım Başmühendisliği'nde inşaat teknikeri olarak görev yapan Erdoğan Birlik'in (44) yanına gitti ve aralarında tartışma yaşandı. Bu sırada müteahhit Hasan H. belindeki silahını çıkararak Erdoğan Birlik'e karın bölgesinden 2 el ateş etti. Yaralanan Birlik, kaçarak çay ocağına sığındı.


Yaralıyı takip eden Hasan H., tabancasındaki bütün mermileri Birlik'e boşaltarak öldürdü. Katil zanlısı olaydan sonra kaçmayarak aynı binadaki bir başka yere gidip oturdu. Atakum Polis Merkezi'nin tam karşısında meydana gelen olayda silah seslerini duyan polisler, Karayolları'nın demir parmaklıklarından atlayarak içeri girdi ve katin zanlısını silahla birlikte oturur vaziyette yakaladı. Rahat tavırlarıyla dikkat çeken katil zanlısının gülümseyerek polise, "Önemi yok, boş verin" dediği öğrenildi.


Silahlı saldırıda hayatını kaybeden Erdoğan Birlik'in cenazesi ise yapılan incelemeden sonra olay yerinden alınarak otopsi için morga götürüldü. Soruşturma sürdürülüyor.
 

İha
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2009 Perşembe 14:03:34
Güncelleme :14 Mayıs 2009 Perşembe 14:56:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
nerdesin ey adalet IP: 88.187.81.xxx Tarih : 15.05.2009 03:49:08

katil zanlısı hırsını alamamış peşine gitmiş olan mermiyi sıkmış sonrada sırıtarak oturmuş gelen polislere önemi yok boş verin demiş...ey yetkililer ey TBMM sizin için ölen mi madur katiller mi?  bu adamı alacaksınız olmadık bir ceza vereceksiniz. sonra topluma kazandırmalıyız diye yeniden insanların içine salacaksınız. çok yazık böyle insanlara en ağır cezalar verilmeli neden korkmuyor bu caniler üç-beş sene sonra çıkacağını biliyor. şu cezaları artırın ne olur. haksız yere cana kıyanların, ne olursa olsun cana kıyanların cezasını artırın. şu silahları ortalıktan toplayın. bu kadar silahın olduğu, bu kadar hafif cezaların olduğu  bu memlekette tabiki suç işleyenlerde böyle sırıtarak rahat hareket edecekler elbet.