6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Mutluluk fotoğrafta kaldı

PKK'lı bir kadın terörist tarafından başından vurularak şehit edilen Tunceli’nin Ovacık Cumhuriyet Başsavcısı Murat Uzun'un mutlu anları fotoğraflarda kaldı.

Şehit Başsavcı Uzun’un Samsun'un İlkadım ilçesi, İlyasköy Mahallesi’ndeki evinde büyük üzüntü var. Uzun'un evinin bulunduğu bina dev Türk bayraklarıyla donatılırken, ailede derin sessizlik devam ediyor. Emniyet, 112 Acil Servis ve belediye ekiplerinin geniş önlemler aldığı sokakta Türk Kızılayı da çadır kurarak şehit evine taziyede bulunanlara ikramlarda bulunuyor.

25 yıldır Arabistan'da çalışan baba Hamit Uzun ise sabaha karşı Arabistan'dan uçakla Samsun-Çarşamba Havaalanı’na geldi ve Samsun Valiliği’nin tahsis ettiği araçla eve getirildi. Şehit Murat Uzun'un erkek kardeşi Ercan Uzun, vatandaşların taziyelerini kabul etti.

6.5 yıl önce hemşire Cihan ile dünya evine giren Murat Uzun iki çocuk babasıydı. Murat ve Cihan Uzun çiftinin düğünlerindeki en mutlu anları fotoğraflarda kaldı. Çiftin düğün fotoğraflarını görenler gözyaşlarını tutamadı. 

iha
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2012 Cuma 15:31:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?