2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Mutluluk ve acı peşpeşe yaşandı

Samsun'da askerden izne gelen genç, düğün yapıp evlendiği gece kazada kaybettiği hem annesini hem de babaannesini gözyaşı içinde toprağa verdi.


Vatani görevini Yozgat'ta jandarma olarak yapan Muhammet Kalelioğlu, birliğinden izin alıp Samsun'a gelerek önceki akşam sevdiği kız olan Pınar Acar ile Neco Düğün Salonu'nda dünya evine girdi. Muhammet Kalelioğlu'nun annesi Muradiye Kalilioğlu (49) ile babaannesi Necmiye Kalelioğlu'nun (71) da içinde bulunduğu minibüs, düğün çıkışı kamyonla çarpıştığı kazada 10 kişi öldü, 12 kişi yaralandı. Muhammet Kalelioğlu, salondan ayrıldıktan bir süre sonra annesi ve babaannesini ölüm haberiyle yıkıldı.

Muradiye Kalelioğlu ile Necmiye Kalelioğlu, bugün Zeytinlik Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kıranköy Ailesi Kabristanlığı'nda gözyaşları içinde toprağa verildi. Muhammet Kalelioğlu, en mutlu gününde kaybettiği annesi ve babaannesini son yolculuğuna gözyaşları içinde uğurladı. Annesinin ve babaannesinin mezarını başında ayrılmayan Muhammet Kalelioğlu'nu görenler gözyaşlarını tutamadı.

iha
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2009 Salı 22:20:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yasemin atalar IP: 88.224.13.xxx Tarih : 23.04.2009 13:56:39

BU KAZANIN NEDENİ ALKOL OLABİLİR İHMAL OLABİLİR AMA...AMAAAA    ACABA 11 DEN SONRA RASTLADIĞIM KAÇTA YAPILDIĞINI BİLMEDİĞİM SİNYALİZASYON İPTALİ OLAMAZMI EN İŞLEK KAVŞAKTA IŞIK KONTROLSÜZ OLARAK DİKKATLİ GEÇİŞE BIRAKILMASI HER ZAMAN BU TEHLİKEYE DAVET DEĞİLMİ? KAMYON ŞÖFÖRÜDEMİ SARHOŞTU.... IŞIĞI O GÖRÜRDÜ...SAMSUN TRAFİĞİ LÜTFEN MİNÜBÜSLERE BİRAZ UYARI YAPSINLAR.. FAKÜLTEYE TALEBE TAŞIRLARKEN NASIL SÜRÜYORLAR ARABALARI ....LÜTFEN  AMA LÜTFEN......