2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Nöbetçi milletvekili uygulaması!

AK Parti Samsun İl Başkanlığı'nda vatandaşın sorunlarını dinlemek amacıyla yapılan milletvekillerinin halkla buluşma günü başladı.


Her hafta cumartesi günü yapılacak olan halka buluşma günlerinin ilki AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni'nin katımıyla gerçekleşti. AK Parti Genel Merkezi'nce Türkiye'nin 30 ilinde uygulamaya geçirilen 'halkla buluşma günlerinin' ilkine gönüllü olarak Milletvekili Ahmet Yeni, nöbetçi milletvekili oldu. AK Parti Grup Başkan Vekili Suat Kılıç, İl Başkanı Adem Güney, Milletvekili Yeni'ye eşlik etti.


Sürekli halkın sorunlarını dinlediklerini ve uygulamayla vatandaşların daha kolay kendilerine ulaşmasını sağlayacaklarını belirten Ahmet Yeni, halka hizmet için görevde olduklarını ve halkla kucaklaşmak için çaba harcadıklarını kaydetti.

İha
Yayın Tarihi : 8 Ağustos 2009 Cumartesi 15:29:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mkc IP: 88.254.191.xxx Tarih : 9.08.2009 21:16:45

selam okur arkadaşlar..nöbetci vekil uygulaması kime ne yarar getirecektirki... reklamda başka..vekiller zaten dinlemiyor secmenlerini..ha  nöbetci ha normal zaman farkeden pek 1 şey yok bence..hiic unutmuyorum ..vekil secimlerinden hemen önce ..Altınkum da bir zenginlerin evinde(bahcesinde )vekil konuşma yapıyordu..alışmışlar herkezi sessiz sedasız dinletmeye..mahalleden birisi vekile sordu..iş alanları actık diyorsunuz bakın bu kadar insandan hangisi işe  yerleşmişki?.hatta ben 10 senedir işsizim ..halende işsizim..gündelik inşaatlarda çalışıyorum..vekilin tepkisi: sen provakatorluk yapıyorsun..hangi partidensin? . daha sonra başka bir bayan mahalle sakini..benim oglum askerden geldi işsiz..ve halen işsiz..vekil: isminizi bana verin ben ilgilenecem...hehehehe  aradan gecti 3 sene ben soruyorum komşuma..durum nedir..vekil söz vermişti ne oldu.. teyze diyor..amaaannn..o günden sonra ne aradılar nede sordular..isim almak secime 1 oy daha almakmış...buyrun burdan yakın..NÖBETCİ VEKİLLER.. secimlerde kızakta olacaksınız..aynen yerel secimlerdeki gibi hezimeti hazmetmeye  hazırlıklı olmanız açısından yazıyorum..saygılarrr