6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Nur İçözü çocuklarla buluştu

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı(TEGV) ile Yapı Kredi Bankası tarafından hayata geçirilen "Okuyorum Oynuyorum" projesi kapsamında "Yerel Okuma Günleri" etkinliği düzenlendi.

Etkinlikte çocuklar, “Sihirli Yosunlar” adlı kitabın yazarı Nur İçözü ile buluştu. TEGV işbirliğiyle çocukların okuyan, sorgulayan ve düşünen bireyler olmasına katkıda bulunmak amacıyla geçen yıl “Okuyorum Oynuyorum” projesini hayata geçiren Yapı Kredi Bankası, bu proje kapsamında Türkiye’de farklı illerdeki TEGV eğitim parklarında “Yerel Okuma Günleri” düzenliyor.

Yerel Okuma Günleri sayesinde çocuklar sevdikleri kitapların yazarları ile bir araya geliyor. Bu çerçevede, “Sihirli Yosunlar” kitabının yazarı Nur İçözü, TEGV Samsun Eğitim Parkı’nda çocuklar ile bir araya geldi.

TEGV eğitim programında yer alan "Sihirli Yosunlar" isimli kitabın yazarı Nur İçözü, çocuklarla buluşmaktan duyduğu memnuniyeti belirterek, "Okuma alışkanlığı çok küçük yaşlarda edinilen bir alışkanlık. Biz yazdığımız kitaplarda çocukların renkli dünyalarına hitap ederek, onlara okuma kültürünü aşılamaya çalışıyoruz. Bu konuda TEGV ve Yapı Kredi’yi, hassasiyetlerinden ötürü kutluyorum" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2008 Çarşamba 18:16:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?