4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Oğlu şikayet etti, gözaltına alındı

OĞLU ŞİKAYET ETTİ, GÖZALTINA ALINDI

Samsun'da felçli eşini almak için ambulansla oğlunun tuttuğu eve giden yaşlı adam, oğlunun şikayeti üzerine gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Cafer K. (76), 30 yıl önce felç geçiren eşinin bakımını üstlendi.

1.5 yıl önce Ankara'da ikamet eden öğretmen oğlu M.K. (48), annesini babasının yanından alarak başka bir ev tutup, bakıcı da tutarak bakımını sağladı.

Eşinin başka bir eve götürülmesine anlam veremeyen Cafer K., eşini arayarak kendisinin yanına gelmesini istedi. Eşinin kendisini almasını istemesi üzerine yaşlı adam, ambulansla eşini almaya gittiğinde oğlunun şikayeti üzerine gözaltına alındı.

Basın mensuplarına açıklama yapan Cafer K., değerli bir arazilerinin üzerine 4 katlı ev yaptığını, evin tapusunu eşinin üzerine yaptırdığını, bu olaydan sonra oğlunun annesini başka bir eve götürdüğünü söyledi. Eşine bakıcı tutulduğunu ve kirada oturduklarını ifade eden Cafer K., bakıcı ve kira parası olarak bin 300 TL'yi her ay kendisinin ödediğini, miras için çeşitli yollara başvurulduğunu dile getirdi. Eşini aradığını, eve gelmek istediğini söylemesi üzerine ambulansla gittiğini ancak oğlunun şikayeti

üzerine dördüncü kez gözaltına alındığını dile getiren Cafer K., "Ben eşime bakıyordum. Bakıcısı da vardı. İyi de bakıyordum. Bir anda oğlum geldi ayırdı, kirayı da bakıcı parasını da bana ödettirdiler. Daireler kirada, oradan da para geliyor. İşin içinde miras var" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2010 Salı 20:21:03
Güncelleme :14 Nisan 2010 Çarşamba 12:31:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?