6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Oğlunu öldüren kadından boşanıyor

Samsun'da ağladığı için 16 aylık oğlunu boğazını ekmek bıçağıyla keserek öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan kadından boşanmak için kocası dava açtı.


Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün görülen davada, ağladığı için 16 aylık oğlunun boğazını ekmek bıçağıyla keserek öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Emine K.'nin (34) yargılanmasına devam edildi. İstanbul Adlı Tıp Kurumu'na sevk edilerek cezai ehliyetinin olup olmadığı araştırılan Emine K. ile ilgili raporun mahkemeye ulaşmadığı belirtildi. Duruşma, Emine K.'nin akli dengesiyle ilgili Adli Tıp Kurumu'ndan gelmesi beklenen yazı için ileri bir tarihe ertelendi.
Öte yandan tutuklu Emine K.'nin eşi Muammer K.'nın, daha önceki ifadesinde suçunu kabul eden ve çocuğunun boğazını ağladığı için kestiğini ileri süren karısından boşanmak için dava açtığı öğrenildi.


Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde 5 ay önce meydana gelen olayda, ruhsal tedavi gören 4 çocuk annesi Emine K., evlerinin koridorunda 16 aylık oğlu R.K.'nın boğazını ekmek bıçağıyla keserek öldürmüştü.

İha
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2008 Perşembe 18:46:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sena baltaş IP: 81.215.160.xxx Tarih : 1.12.2008 21:27:25

bu ülkede ne kadar vahsi insanlar buradan o kadına seslenıyorum o senın canın dı nasıl kıydın o cana herşeyden once sen kımsın yaaaaaaa bu yorumu okuyan arkadaşlar siz çoçugunuzu agladıgı için öldürmüsünüz.eger çoçugu alanyan aileler coçuklarını öldürseler ülkede insan kalmaz. bu durum karsında türk milleti olarak utanıyoruz