2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Öğrenci konseyi başkanını seçti

OMÜ ÖĞRENCİ KONSEYİ YENİ BAŞKANINI SEÇTİ

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğrenci Konseyi, fakülte ve yüksekokul temsilcilerinden oluşan genel kurul toplantısında Öğrenci Konseyi'nin yeni başkanını ve yardımcısını seçti.

18 temsilcinin oy kullandığı seçimler sonrası Fen Edebiyat Fakültesi öğrencisi Yusuf Uslu 16 oy alarak yeni Öğrenci Koseyi Başkanı seçildi, 2 oy geçersiz sayıldı. Öğrenci Konseyi Başkan Yardımcılığına ise 18 oy ile Mühendislik Fakültesi öğrencisi Ömer Yardımcı seçildi.

Görevini Yusuf Uslu'ya devreden eski başkan Cevat Yılmaz, yeni seçilen arkadaşlarını tebrik ederek başarılar diledi. Toplantıya başkanlık yapan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sait Bilgiç, seçilen başkan ve yardımcısını kutladı, yakalarına üniversitenin rozetini taktı. Prof. Dr. Sait Bilgiç, "Öğrencilerimizin rahat ve huzur içerisinde öğrenimlerini sürdürmeleri için sizlere büyük görev düşüyor. Çekingenlik göstermeden sorunları ve önerileri bizlere ileteceksiniz. Bizim kapımız sizlere daima açık olacaktır. Bir önceki arkadaşlarınızın bu yönden çok başarılı, ısrarlı ve takipçi olduklarını sizlerin onlardan aşağı kalmamanız gerektiğini söylemek isterim" dedi.

OMÜ ÖĞRENCİ KONSEYİ YENİ BAŞKANINI SEÇTİ
OMÜ ÖĞRENCİ KONSEYİ YENİ BAŞKANINI SEÇTİ
İHA
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2009 Çarşamba 16:48:05
Güncelleme :3 Aralık 2009 Perşembe 11:11:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?