2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Öğrenciler Kaymakam'dan ne istedi?

Samsun'un Vezirköprü ilçesine bağlı Akören İlköğretim Okulu öğrencileri, köylerini ziyaret eden Kaymakam Erol Karaömeroğlu'ndan bilgisayar sınıfı istediler.


Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nce Akören köyünde açılan meslek edindirme kursunun açılış ve belge törenine katılan Kaymakam Erol Karaömeroğlu'nun yanına gelen öğrenciler, ilçe merkezindeki öğrenciler gibi iyi şartlarda eğitim görmek istediklerini belirterek, okullarına bilgisayar sınıfı kurulmasını talep ettiler. Öğrencilerin taleplerini olumlu karşılayan Karaömeroğlu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Özfişek'e, öğrencilerin isteklerinin yerine getirilmesi talimatını verdi.


Geleceğin doktorları, öğretmenleri, polisleri ve kaymakamı olabilecek çocukların en iyi şekilde eğitim alması gerektiğini belirten Kaymakam Karaömeroğlu, eğitimde kaliteyi arttırmak için her türlü desteğin sağlanacağını söyledi.

Karaömeroğlu, "Özellikle köylerimizde eğitimi üst seviyelere çıkarmak için gereken çalışmalar yapılıyor. Eğitimin önem kazandığı şu dönemde öğrencilerimizin başarısı için ihtiyaçların giderilmesi tek hedefimizdir" dedi. Karaömeroğlu, eğitimde kaliteyi artıracaklarını, bu konuda her türlü desteğin eğitim camiasına sağlanmasına devam edileceğini dile getirdi.
 

İha
Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2009 Cuma 15:52:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?