5
Mayıs
2024
Pazar
SAMSUN

Öğrenciler yararına kermes

Samsun'un Bafra İlçesi'nde ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes düzenlendi. 

Alparslan Türkeş Parkı yanında bulunan Bafra Belediyesi Kapalı Fuar alanında kermes gerçekleştirilen kermeste Bafra Belediye Başkanı Şükrü Neiş, Bafra Ticaret Sanayi Odası Başkanı Rıdvan Aksoy, Doğanca Belediye Başkanı İsmail Mutlu ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Açılışta bir konuşma yapan Bafra Merkez İrşadiye, Altınyaprak ve Mevlana Yurtları Müdürü Hüseyin Çelebi, 7 den 70'e herkese ve her zevke göre kermesi düzenlediklerini söyledi. 

Bafra Belediye Başkanı Şükrü Neiş ise, dünyada söz sahibi ülkelerin kalkınmasında kolejlerin yattığını belirterek, "İnsana hizmet eden kurumlar, vatandaşlarımızın verdiği desteklerle hizmetlerine devam ediyorlar. Ülkemizin muasır medeniyetler seviyesine yükselmesi de insana verilen önemden geçer" diye konuştu. 

El emeği, göz nuru çeşit çeşit nakışlar, işlemeler, el örgüleri, pike takımları, elbiseler, çeyizlik eşyalar, mobilya çeşitleri, elektronik ev aletleri ve Anadolu Türk mutfağının çeşitlerinin satıldığı kermesin 20 gün açık kalacağı bildirildi. 

Kermesin açılış kurdelesini, Belediye Başkanı Şükrü Neiş, İlçe Müftüsü Dursun Ali Şeker ve Bafra Merkez İrşadiye, Altınyaprak ve Mevlana Yurtları Müdürü Hüseyin Çelebi birlikte kesti.
.
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2006 Cumartesi 16:12:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?