3
Mayıs
2024
Cuma
SAMSUN

Öğrencilere SBS kitapçığı

BAŞARILI ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ SBS KİTAPÇIĞI DAĞITILDI

Samsun İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde bin 100 başarılı öğrenciye ücretsiz SBS hazırlık kitabı dağıtımı yapıldı.

İlkadım'da ilköğretim okullarının SBS başarısını artırmak amacıyla 29 okulda bin 100 başarılı öğrenciye İlkadım Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı'nca temin edilen bin 100 SBS'ye hazırlık kitabı İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün koordinasyonunda dağıtıldı.

Muzaffer Barış Barışyurt İlköğretim Okulu'nda gerçekleştirilen kitap dağıtımına İlkadım Kaymakamı Zafer Orhan, İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Davut Numanoğlu, İlkadım Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanı Metin Altay, Şube Müdürümüz Fikret Ertaş, okul yöneticileri, öğretmenleri ve öğrenciler katıldı.

Açılışta konuşma yapan İlkadım Kaymakamı Zafer Orhan, SBS'nin önemini vurgulayarak, amaçlarının öğrencilerin iyi bir eğitim öğretim sürecinden geçmeleri olduğunu kaydetti. "SBS'de başarılı olmak da bu amaca hizmet eden hedeflerden biridir" diyen Orhan, "Dolayısı ile öğrencilerimizin hayatlarını etkileyecek böyle bir sınava daha hazır girmeleri ve ilçemizin SBS'deki başarısını artırmak amacıyla bu kitapları ücretsiz dağıtıyoruz. Öğrencilerimiz her türlü sınava hazırlıklı olmalıdır. Biz her zaman öğrencilerimizin destekçisiyiz" dedi. Daha sonra, öğrencilere hazırlık kitapçıkları verildi.

BAŞARILI ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ SBS KİTAPÇIĞI DAĞITILDI
BAŞARILI ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ SBS KİTAPÇIĞI DAĞITILDI
İHA
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2011 Çarşamba 17:50:05
Güncelleme :12 Ocak 2011 Çarşamba 18:30:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?