6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Öğrencilerin karne sevinci

Samsun'da, 2007-2008 eğitim-öğretim yılı ilk yarısı, düzenlenen törenle sona erdi.

Denizevleri İlköğretim Okulu'nda 2007-3008 eğitim-öğretim yılının ilk döneminin sona ermesi nedeniyle kapanış programı düzenlendi.

Törene Vali Yardımcısı Raif Özener, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Ömer Okuyucu, Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Tahsin Nas, Şube Müdürleri Abdullah Ayrancı, Hasan Yetik, Denizevleri İlköğretim Okulu Müdürü Kamuran Erdem öğretmenler öğrenci ve velileri katıldı.


Programın açılışında 6-B sınıfı öğrencisi Enver Ünver, bir dönem içerisinde gördükleri eğitim faaliyetleri ve düşünlerini içeren konuşma yaptı. Öğrenciler Sine Mete, Hüdanur Arslan ve Tuna Erdem, şiir ve kompozisyon okudu. Konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdür Vekili Ömer Okuyucu, 183 bini ilköğretim olmak üzere 251 bin 550 öğrenci ile 13 bin 393 öğretmenin 16 gün sürecek yarıyıl taline başladığını söyledi. Eğitime Yüzde 100 Destek çalışmaları kapsamında derslik sayısının 9 bin 100'e ulaştığını, dersliklerde öğrenci sayısının ortalama 30'a indiğini ileri süren Okuyucu, öğrencilere dinlenmelerini, vakitlerini en iyi şekilde değerlendirmelerini, derslerinde zayıf olanların programlı bir şekilde çalışarak başarıyı elde etmelerini istedi.


Vali Yardımcısı Raif Özener, öğrencilere başarılar diledi ve velilere seslenerek çocuklarına en iyi eğitimi vermelerini istedi. Daha sonra 39 birinci sınıf, 38 üçüncü sınıf ve 6 ana okulu öğrencisine protokol üyeleri tarafından karneleri dağıtıldıktan sonra kapanış zili çalındı.

iha
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2008 Cuma 17:56:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?