6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Öğrencilerin projeleri başkanı şok etti

Yavuz Selim Yatılı Bölge İlköğretim Okulu'nda (YİBO) açılan 'Fen Teknolojileri Sergisi'ni gezen Canik Belediye Başkanı Osman Genç, öğrencilerin yaptığı faaliyetler karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Dünyada teknolojinin baş döndürücü bir hızla ilerlediğine dikkat çeken Osman Genç, teknolojiye ilgisi olan ilköğretim çağındaki öğrencilerin elinden tutularak bilime kazandırılması gerektiğini vurguladı.

Canik'teki öğrencilerin bilgi ile tanışmaları için okullarda teknoloji sınıflarının oluşturulması çalışmalarına her türlü desteği verdiklerini belirten Başkan Genç, "Çağ, bilgi çağı. Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerin bilgiyi yakından tanımaları lazım. YİBO'da, fen bilimleri üzerine yapılan çalışmalar ilgi çekici. Emeği geçen öğretmen ve öğrencileri kutluyorum" dedi.

Başkan Genç, yapılan çalışmaları tek tek inceleyip projeleri hayata geçiren öğrencilerden bilgi aldı. Fen Teknolojileri Sergisi'ne Başkan Osman Genç'in yanı sıra Yavuz Selim Yatılı Bölge İlköğretim Okulu Müdürü Kemal İnce, veliler ve öğretmenler katıldı.

.
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2008 Pazartesi 12:17:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?