2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Öğrencilerle birlikte fidan dikti

Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, OMÜ'lü öğrencilerle birlikte fidan dikti.

Burma, Atakum'u birlikte güzelleştireceklerini belirterek, "Atakum'u hep birlikte güzelleştirecek, bir turizm cazibe merkezi haline getireceğiz" dedi
Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, Doğa Güzelleştirme Merkezi ve Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Sağlık Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin ortak ağaç dikim etkinliğine katıldı. Çatalçam'da gerçekleştirilen ağaç dikme etkinliğinde Başkan Burma'ya meclis üyeleri de eşlik etti.


Öğrencilerle birlikte çam fidanlarını diken ve eline kürek alarak üzerlerine toprak atan Burma, Atakum'un çevresiyle, doğasıyla bir cazibe merkezi haline geleceğini söyledi. Atakum'da yeşil ile maviyi buluşturmak adına güzel çalışmalar yapacaklarının altını çizen Burma, "Atakum, Karadeniz'in en önemli turizm merkezi olacaktır. Bunun için çalışmaların startını verdik. En azından temiz ve yaşanabilir bir çevre için adımlarımızı atmaya başladık. Bu etkinlikte de Atakum'u öğrencilerimizle birlikte ağaçlandırmayı amaçladık. Tüm öğrencilerimize ve bu çalışmada katkısı olan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu. Etkinlik kapsamında 100 fidan dikilirken, Doğa Güzelleştirme Merkezi'nin sahibi Recep Öztürk de Başkan Burma'ya katkılarından ötürü teşekkür etti.

19 MAYIS LİSESİ MEZUNLARI VE MOTORCULARDAN ZİYARET
Atakum Belediye Başkanı Metin Burma daha sonra makamında Samsun 19 Mayıs Lisesi Mezunları Derneği ve Samsun Motosiklet Kulübü yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Samsun 19 Mayıs Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Cudi İmamoğlu'na teşekkür eden Başkan Burma, sivil toplum kuruluşlarıyla ortak çalışmalara imza atacaklarını ve desteklerinin her daim süreceğini söyledi.
Samsun Motosiklet Kulübü Başkanı Özgür Abanoz ve motorcuları ağırlayan Başkan Burma, motorcuların taleplerini dinledi. Dernek Başkanı Abanoz Başkan Burma'ya istek ve önerilerinin yazılı olduğu bir bilgi metni sunarken, 19 Mayıs etkinlikleri hakkında da bilgi verdi. Abanoz, "Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 90. yılı etkinlikleri kapsamında düzenleyeceğimiz etkinlikler için sizlerden destek bekliyoruz" dedi.


Başkan Burma, belediye olarak her zaman sporculara destek sunduklarını belirterek, "Her zaman yanınızdayız" diye konuştu.
Burma motorcuların talepleri ile ilgili Başkan Vekili Suat Hayri Erdönmez'e talimat verirken, daha sonra da belediye önündeki motorları inceledi. Motorculardan bilgi alan Burma, önümüzdeki ay yapılacak olan etkinlikler kapsamında motor kullanabileceğini de sözlerine ekledi. Burma ayrıca motor tutkunu olan eski DYP İl Başkanı Erdem Demirdağ ile de motorlar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

iha
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2009 Pazartesi 19:25:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?