6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Öğretmenler doyasıya eğlendi

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Okulu tarafından '24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Programı' düzenlendi.


İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği Yemekhane Salonu'nda gerçekleştirilen etkinliğe İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Alican Usta, Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Okulu Müdürü Hacı Ön, öğretmenler ve eşleri katıldı. Kutlama programında bir konuşma yapan Erdoğan Tok, 2009 yılı Mart ayı seçimlerinde İlkadım ilçesine yeniden talip olduğunu ve adaylığını Öğretmenler Günü'nde açıkladığını söyledi. Adaylık açılmasını özellikle Öğretmenler Günü'ne denk getirdiğinin altını çizen Tok, "Bu, öğretmenlere gösterdiğimiz değerin bir parçasıdır. Öğretmenler çok kutsal bir görev icra ediyor. Biz, İlkadım Belediyesi olarak okullarımızın hepsine katkıda bulunuyoruz. Ancak, idareci, ısrarlı ve işini de takip ederse çok daha fazla hizmet alıyor. O müdürlerimizden bir tanesi ise Hacı Ön'dür. Dolayısıyla müdürünüzle gurur duymanızı rica ediyorum. Ben bu tarz çalışan idarecileri seviyorum" dedi.


Ardından okula katkılarından ötürü Erdoğan Tok'a, Okul Aile Birliği Başkanı Levent Ocakdan tarafından plaket takdim edildi. Öğretmenler Günü Kutlama Programı münasebetiyle Tok, okulda çalışan 81 öğretmene, Mustafa Özçelik'in yazdığı "Ben, Öğretmenim, Çocuklar" adlı kitabı hediye etti.


Daha sonra, Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Okulu'ndan 2007 yılında emekli olan Leyla Terkinli, 2008 yılında emekli olan Mustafa Yılmaz ve Semiha Güsler ile Müdür Yardımcısı Erkan Altıntaş'ın başka bir okula tayin olmasından ve verdikleri emeklerden ötürü, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Alican Usta tarafından plaket verildi. Plaket takdiminin ardından öğretmenler, canlı müzik eşliğinde doyasıya eğlendi.

iha
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2008 Çarşamba 11:24:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?