4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Öğretmenler okul boyuyor

ÖĞRETMENLER OKUL BOYUYOR

Samsun'un Vezirköprü ilçesine bağlı Alan köyünde muhtar, idareci ve öğretmenler okulu güzelleştirmek için seferber oldu.

Köy muhtarı ve okul idarecileri 2010-2011 eğitim-öğretim dönemi öncesi bir araya gelerek okulda bakım ve onarım çalışması yapmaya karar verdi. Yurt dışında çalışan iş adamlarından yardım talep ederek okulun boyasını alan Köy Muhtarı Ali Demir, Okul Müdürü İsmet Öngör ve Müdür Yardımcısı Cemal Bekgöz, usta parası vermemek için okulda işçi gibi çalışıyorlar. İlk olarak okulun dış cephesini boyayan köy muhtarı ve öğretmenler, şimdi de okul dağıldıktan sonra sınıfları ve koridorları bir an önce boyayarak

öğrencilerine güzel bir ortam hazırlama çabasına girdiler. 250 öğrencisi bulunan ilköğretim okulu, köy muhtarı ve öğretmenlerin büyük bir fedakarlığı ile güzelleştiriliyor.

Yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Köy Muhtarı Ali Demir, okul idareci ve öğretmenlerle birlikte okulu güzelleştirmek için çalıştıklarını söyledi. Demir, "Okulumuz yıllardır boyanmamıştı. Yurt dışında çalışan iş adamlarımızdan yardım istedik. Onların yardımıyla boya aldık. Biz de işçiliğini yaparak okulu boyuyoruz. Öğrencilerimize daha temiz ve daha güzel bir eğitim ortamı sunmaya çalışıyoruz. İş adamlarımız, arkadaşlarımız, ağabeylerimizden eğitime daha çok destek vermelerini istiyoruz" dedi.

 

Muhtar Demir, okulda bilgisayar ihtiyacı olduğunu sözlerine ekledi.

ÖĞRETMENLER OKUL BOYUYOR
ÖĞRETMENLER OKUL BOYUYOR
ÖĞRETMENLER OKUL BOYUYOR
İHA
Yayın Tarihi : 23 Eylül 2010 Perşembe 09:58:01
Güncelleme :23 Eylül 2010 Perşembe 12:14:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?