6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Öğretmenler turnuvada yarıştı

Samsun'un 19 Mayıs İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle öğretmenler arasında masa tenisi turnuvası düzenlendi.


Her yıl geleneksel olarak öğretmenler arasında gerçekleştirilen masa tenisi turnuvasına öğretmenler yoğun ilgi gösterdi. 19 Mayıs İlçesi Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen turnuvaya grup müsabakalarıyla başlandı. Gruplarında birinci olanlar arasında yapılan maçlar sonunda, birinciliği Atatürk İlköğretim Okulu'ndan Sosyal Bilgiler Öğretmeni Yusuf Erbaş, ikinciliği 75. Yıl İlköğretim Okulu'nda Sınıf Öğretmeni Recep Yener, üçüncülüğü Şehit Burhan Yazıcı İlköğretim Okulu'ndan Sınıf Öğretmeni Ramazan Aydın kazandı.

Dereceye girenlere ödülleri, 19 Mayıs İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Selahattin İmamoğlu tarafından verildi. 19 Mayıs İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Selahattin İmamoğlu, turnuvanın hareketli ve heyecanlı geçtiğini belirterek, "Müsabakaların muhabbet ortamında geçmesi, tanışma ve kaynaşmaya vesile olması sebebiyle etkinlik amacına ulaştı" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2008 Cuma 16:44:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?