4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Okul kantininde esrar satışı!

OKUL KANTİNCİSİ 750 GRAM ESRARLA YAKALANDI

Samsun'da bir ilköğretim okulunun kantinine düzenlenen uyuşturucu operasyonda 750 gram esrarla yakalanan kantinci adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, bir istihbaratı değerlendirerek İlkadım ilçesinde bulunan ilköğretim okulunda okul aile birliği tarafından ihale yoluyla verilen kantini işleten Murat Ö.'nün (35), esrar satışı yaptığı yönündeki bilgiler üzerine okulu ve kantini takibe aldı. Gerekli teknik takibi yapan polis, kantine eğitim öğretim sırasında ani bir baskın düzenledi.

Öğrencilerin alışveriş yaptığı kantin içerisinde arama yapan polis, tezgah altında poşet içerisinde 7 gram poşet içerisinde esrar maddesi ele geçirdi. İlköğretim okulunda dışarıdan müşterileri satış yaptığı öne sürülen Murat Ö., Samsun Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

Adliye girişinde zanlının kız kardeşi ve babası gözyaşı dökerken, Murat Ö. nöbetçi savcı tarafından sorguya alındı. Okul kantininde ele geçirilen esrar maddesiyle ilgili geniş kapsamlı soruşturma başlatılırken, esrar maddesinin öğrencileri mi, yoksa dışarıdaki müşterileri mi satışının yapıldığı yönünde ayrıca inceleme sürüyor.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de konuyla ilgili soruşturma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2010 Cumartesi 15:07:01
Güncelleme :20 Şubat 2010 Cumartesi 15:16:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
AHMET TURARLI IP: 88.224.214.xxx Tarih : 25.02.2010 23:33:25

slm bu okul kantinleri kadarda civarındaki bakkalalrı büfeleride narkotikçiler takibe almalılar okul civarındaki bu tip yerler okul içene demir kapılar arasından buzen yasak maddeler veriyorlar örnegin fevzi çakmak mah 50 yıl i.ö.o. ben devamlı ordan geçerken okul dışından içeriye satış yapıyor karşı bakkal görüyorum ve merak ediyorum bu okulun yöneticisi  kantini yokmu be kardeşim bu çocuklar uzaydanmı geldi bu çocuklar bizim geleceğimiz diyoruz o zaman bütün yetkilileri göreve çağırıyoruz emniyetinden valisine savcısına herkeze bunu suç duyurusunda bulunuyorum karşısında köfte ekmek arası ne satıyor lütven yetkililer araştıralım çocuklarımızı kurtaralım saygılarımla ben vatandaşlık görevimi yapayımda gerisi yataklarında rahat uyyan yetkilileri ilgilendirir ahmet turanlı.