5
Mayıs
2024
Pazar
SAMSUN

Okul müdürleri toplantısı

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde 2007-2008 eğitim-öğretim yılı ikinci dönem okul müdürleri toplantısı, Kız Meslek Lisesi Konferans Salonu’nda yapıldı.

Toplantıya Kaymakam Adem Arslan, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili İbrahim Aslan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Selim Kurtoğlu, Hüseyin Özfişek ve okul müdürleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Kaymakam Adem Arslan, toplantının amacının hem gelecek sınavlarla ilgili bir değerlendirme yapmak hem de eğitim-öğretim yılına dair genel bir değerlendirmede bulunmak olduğunu söyledi. Arslan, "Bu çağda okula gitmeyen çocuk kalmamalı, bu kabul edilemez bir durumdur. İlçede yapılan her işin başında bir ekip çalışması vardır. Eğitim-öğretime çok önem verdiğimiz için vakıf olarak da en çok parayı eğitime harcıyoruz. Durumu iyi olan vatandaşlarımızla konuşarak toplumsal duyarlılığı sağlamamız lazım” dedi.


İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili İbrahim Aslan da yaptığı konuşmada, öğrencilerin sağlıkları açısından okul kantinlerinin denetimlerinin iyi yapılması gerektiğini, okul kütüphanelerinin zenginleştirilmesi ve OKS konusunda öğrencilerin motife edilmesi gerektiğini vurguladı. Aslan, haziran ayında yapılacak olan SBS sınavlarının öneminin de öğrencileri anlatılmasını istedi.

iha
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2008 Perşembe 02:01:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?