2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Okul müdürleri ile tanışma çayı

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Acem Tekkesi Kültür ve Sohbet Evi'nde İlkadım ilçesinde bulunan okul müdürleri ile tanışma çayında bir araya geldi.


İlköğretim ve lise olmak üzere 76 okul müdürünün bir araya geldiği tanışma çayında Başkan Necattin Demirtaş, eğitim kurumlarının iyileştirilmesi ve güçlendirilmesi için kıt imkanlarla en iyisini yapma gayreti içersinde olacaklarını söyledi. Kamuoyunda belediyenin borçları ile ilgili yapılan açıklamaların da yanlış anlaşıldığına dikkat çeken Başkan Necattin Demirtaş, belediyenin mevcut ekonomik tablosunu kamuoyunun bilmesi adına bazı açıklamalar yaptığını belirterek, açıklamaların bir 'dert yanma' olmadığına vurgu yaptı.

Belediyenin mali durumunun iyileştirilmesi için bir takım çalışmalar yaptıklarını ifade eden Demirtaş, "Tünelin sonu çokta uzakta değil" diyerek borç ivmesinin daha da aşağılara çekilerek ekonomik anlamda refaha erişeceklerini kaydetti. Gelişmiş ülkelerde toplumun kalkınmışlığının eğitim seviyesiyle ölçüldüğünü söyleyen Demirtaş, "Geleceğimizi emanet edeceğimiz yavrularımızın eğitim imkanlarının geliştirilmesi ve güzelleştirilmesi önceliklerimizin arasındadır.

Belediye olarak kıt imkanlarla okullarımızın ihtiyaçlarının giderilmesi için 'ne yapabiliriz' düşüncesinin kaygısını taşıyoruz. Elimizden geldiğince ilçemizde bulunan okullarımızın ihtiyaçlarına cevap vermenin arzusunu ve gayretini her zaman taşıyacağız" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2009 Perşembe 13:42:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?