2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Okuldan yıl sonu veda gecesi

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde taşımalı eğitim yapan Mustafa Tunç İlköğretim Okulu'nda öğretmen ve öğrenciler tarafından yıl sonu veda gecesi düzenlendi.


Mustafa Tunç İlköğretim Okulu'nda yapılan geceye Garnizon Komutanı Personel Binbaşı Yunus Nadi Erkut, Belediye Başkanı İ.Sadık Edis, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Arslan, AK Parti İlçe Başkanı Kemal Yaman, okul müdürleri, veliler ve öğrenciler katıldı. Gecede okul öğretmeni Meliha Kılınç ve öğrencilerinin yapmış olduğu ebru, karakalem, vitray ve grafik çalışmalarından oluşan sergi açıldı.

Sergiyi gezen davetliler, gecenin yapılacağı yemek çadırına geçti. Yıl sonu gecesi bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. 22 köyden 43 araçla 554 öğrenciyle taşımalı eğitim yaptıklarını söyleyen Okul Müdürü Hasan Dursun, “Gelecek yıl köy sayısı 57'ye, öğrenci sayımız da 850'nin üzerine çıkacak” dedi.


Okul müdürünün konuşmasının ardından, 2007 yılında açılışı yapılan okulun 2007-2009 eğitim-öğretim yılları arası yaptığı faaliyetler ve etkinlikler, sinevizyon gösterisi ile anlatıldı. Okulun müzik öğretmeni Hüseyin Gazi Turgut'un bestelediği okul marşı ile devam programda, tiyatro kulübü öğrencilerinin hazırladığı “Sınav Makinesi” adlı oyun sahnelendi, ardından teknoloji ve tasarım derslerinde hazırlanan kıyafetler öğrenciler tarafından takı ve kıyafet defilesi ile tanıtıldı. Gece, 8. sınıf öğrencilerinden Elif Özasma'nın tüm 8. sınıflar adına yaptığı veda konuşmasıyla son buldu.

İha
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2009 Çarşamba 16:51:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?