6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Okullara 400 bin YTL harcama

Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, belde sınırları içindeki okullara destek olduklarını belirterek, okulların boyanması, tadilatları ve temizlikleri için bugüne kadar 400 bin YTL masraf yapıldığını söyledi.
Samsun'daki okulların çoğunluğunun kendi sınırları içerisinde yer aldığına dikkat çeken Başkan Süleyman Kaldırım, bu özelliklerin kendilerine farklı bir sorumluluk getirdiğini kaydetti. Gazi beldesi sınırları içerisindeki okulların acil ihtiyaçlarının giderilmesi ve önemli sorunlarının tespit edilip ortadan kaldırılması için önemli çalışmalar yaptıklarını kaydeden Kaldırım, “Geleceğimizin temel yapı taşları olan öğrencileri önemsiyoruz. Bu düşünceden hareketle hayata geçirdiğimi gençlik projeleriyle önemli çalışmalara imza attık. Yetinmedik, eğitim kurumlarının da eksiklerini giderebilmek için kolları sıvadık. Okulların iç ve dış temizlikleri, boyanması, tamirat ve tadilat görmesinin yanı sıra ilaçlanmaları ve bacalarının temizlenmesine kadar birçok farklı başlık altında yardımlarına koştuk” diye konuştu.
Yaptıkları tüm çalışmalarda olduğu gibi okullara yönelik çalışmalarda da net rakamlar üzerinden konuştuklarını belirten Başkan Kaldırım, bu çalışmalar için 400 Bin YTL harcama yapıldığını ifade etti.

iha
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2008 Çarşamba 10:44:26
Güncelleme :24 Eylül 2008 Çarşamba 10:48:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?