6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Okullara 'akıllı tahta' bağışı

'Eğitime Yüzde 100 Destek Kampanyası' çerçevesinde 7 Gen Bilgi İletişim Hizmetleri Sanayi Ticaret Limitet Şirketi tarafından Samsun'da 17 okula 20 adet 'akıllı tahta' bağışı yapıldı.


Samsun İstiklal İlköğretim Okulu Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen 'akıllı tahta' bağış törenine İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat İspirli, şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda veli katıldı. Törende İstiklal İlköğretim Okulu Ana Sınıfı öğrencilerinin oynadıkları Üsküdar ve Kafkas oyunları beğeniyle izlendi. 2007-2008 yılının eğitim öğretiminde başarılı bir yıl geçirdiklerini dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat İspirli, "Okullarımızda bu yıl içerisinde hiç bir disiplin olayı yaşanmamıştır. İş adamlarının da her geçen gün okullara destekleri artmaktadır. 17 okumuza 20 adet akıllı tahta bağışlayan firma yetkilisi Soner Tanyeri'ye yürekten teşekkür ediyorum" dedi.


Öğrencilerin daha iyi teknolojik imkanlarla gelişmelerine bir nebze katkı yapmak amacıyla bağış yaptıklarını belirten 7 Gen Bilgi İletişim Hizmetleri Sanayi Ticaret Limitet Şirketi Sahibi Soner Tanyeri, kendilerinin eğitim-öğretime verdikleri destekleri sadece 'denizde bir damla' olarak nitelendirdiğini ifade etti. Akıllı tahtanın kullanımı konusunda Amerika'dan gelen yetkililer katılanlara seminer verdi. 'Eğitime Yüzde 100 Destek Kampanyası' çerçevesinde verdiği desteklerden ötürü Nevzat İspirli, Soner Tanyeri'ye plaket verdi.

.
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2008 Perşembe 14:01:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?