6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Olaylı kongrenin galibi Akçay

Samsun'da olaylı geçen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Olağan Kongresi'nde Hacıbey Akçay tekrar başkanlığa seçildi.

Neco Düğün Salonu'nda yapılan ve partililer arasında yumruk yumruğa kavgaların yaşandığı başkanlık seçimini CHP Genel Başkan Adayı Samsun Milletvekili Haluk Koç'un desteklediği Engin Abdik 41 oy farkla kaybetti.

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın desteklediği Suat Binici'nin adayı Hacıbey Akçay tekrar başkanlığa seçilerek güven tazeledi. Toplam 361 delegenin oy kullandığı seçimde Abdik 160, Akçay ise 201 oy aldı.

Yönetim kurulu ise şöyle oluştu: "Şaziye Altunkaya, İbrahim Aslan, Neşe Cengiz, Ayhan Çakmak, Zerrin Ergüner, Hasan Konaş, Hayri Suat Odabaş, Selahattin Öten, Sezgin Özenç, Recep Şen, Hüseyin Şener, Mehmet Ali Törün, A9hmet Var ve Leyla Yurteri."

iha
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2008 Pazartesi 13:02:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Kenan HAZAR IP: 88.229.141.xxx Tarih : 21.01.2008 13:55:33

Genel Kurulun Samsun İlimize ve Ülkemize hayıtlı olmasını Diliyorum...Ancak Yaşanan olumsuzluklar hiçde iyi değil...Kamuoyuna ve halkımıza örnek.. CHP ye yakışır olabilirdik.. Değerli CHP liler; Umut olan insanlara,medeni cesareti olan insanlara sevgimizi saygımızı göstermek zorundayız..CHP içinde İkdidar olmak önemli değil Önemli Olan CHP nin Türkiyede İkdidar olasıdır Bu Umutlarla Sevgi ve Saygılar..Mersin