4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

'Ölüm kavşağı'nda yine kaza!

'ÖLÜM KAVŞAĞI'NDA YİNE KAZA: 4 YARALI

Samsun'da, sürekli kaza olması nedeniyle 'ölüm kavşağı' olarak adlandırılan kavşakta bir kamyonetle TIR'ın çarpışması sonucu 3'ü ağır 4 kişi yaralandı.

Kaza, Canik ilçesi Derbent mevkii Samsun-Ordu karayolunun 5. kilometresindeki dolum tesisleri önünde sabah saat 09.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Serdar Yalmıç (22) idaresindeki 55 AL 498 plakalı kapalı kasa kamyonet, Samsun'dan Tekkeköy istikametine seyrederken kavşağa giriş yapıp yolun karşısına geçmek isteyen Soner Demirci (35) idaresindeki 35 TRB 56 çekici 35 TRB 57 dorse plakalı TIR'ın dorsesinin arka kısmına çarptı. Kazada sonrası olay yerinde can pazarı yaşandı. 112 Ambulans

Servisi ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Kazada yaralanan kamyonet sürücüsü Serdar Yalmıç ile kamyonette bulunan Murat Duran (35), İdris Çönte (57) ve Hayati Ayeş (42), ambulansla Samsun Mehmet Aydın Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Murat Duran, İdris Çönte ve Hayati Eyeş'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Aynı yerde sürekli trafik kazası olduğunu belirten vatandaşlar ve araç sürücüleri, yetkililerin söz konusu kavşağa sinyalizasyon lambası takıp gerekli tedbiri almasını istedi.

Kazanın hemen ardından olay yerinden geçen Türkiye Trafik Kazalarını Önleme Derneği Samsun Şubesi Başkanı Dursun Kavuran, yetkililerin bir an önce kazanın olduğu kavşakta önlem almasını istedi. Kavuran, "Her yıl aynı yerde çok sayıda vatandaşımız yaralanırken, 20-25 kişi de hayatını kaybediyor. Samsun Büyükşehir Belediyesi ile Karayolları Müdürlüğü'nü göreve davet ediyorum. Buraya bir an önce mutlaka sinyalizasyon lambası takılıp kavşakta düzenleme yapılmalı" dedi.

'ÖLÜM KAVŞAĞI'NDA YİNE KAZA: 4 YARALI
'ÖLÜM KAVŞAĞI'NDA YİNE KAZA: 4 YARALI
'ÖLÜM KAVŞAĞI'NDA YİNE KAZA: 4 YARALI
'ÖLÜM KAVŞAĞI'NDA YİNE KAZA: 4 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 23 Ağustos 2010 Pazartesi 13:58:05
Güncelleme :24 Ağustos 2010 Salı 10:44:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?