6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Ölüm parmaklıklar ardında yakaladı

Samsun'da bir markette oğlunu darp ettikleri için 2 kişiyi öldürdüğü iddiasıyla 15 ay önce 27 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılan 78 yaşındaki şahıs, tutuklu bulunduğu cezaevinde rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Fatih Mahallesi Katip Çelebi Caddesi üzerindeki bir markette 21 ay önce çıkan kavgada Fikret Elbir (39) ve akrabası Tuncay Elgün'ün (28) tabancayla vurularak öldürülmesi olayıyla ilgili Şevki İ. (78) ve oğlu Kadir İ. (38) tutuklandı. Kadir İ., 16 ay önce kaldığı Samsun Kapalı Cezaevi'nde kendini asarak intihar etti.

Baba Şevki İ., ise 2 kişinin öldürülmesi olayıyla ilgili yargılandığı Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından 15 ay önce 27 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Samsun Kapalı Cezaevi'nde bulunan Şevki İ., dün aniden rahatsızlandı ve Samsun Mehmet Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Şevki İ. yapılan müdahalelere rağmen bugün hayatını kaybetti.

Böbrek yetmezliğinden öldüğü ileri sürülen Şevki İ.'nin cesedine, kesin ölüm sebebinin tespit edilmesi için otopsi yapıldığı öğrenildi.

.
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2008 Perşembe 17:26:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?