4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Ömer Danış'a lazer tedavisi

SANATÇI ÖMER DANIŞ'A LAZER TEDAVİSİ

Sanatçı Ömer Danış, 3 günlük bir program için geldiği Samsun'da, Türkiye'nin en büyük lazer merkezi olan FBM Lazer Estetik Plastik Cerrahi Kliniği'nde ünlü plastik cerrahi uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş'a göğsünde ve yüzünde bulunan et benlerini aldırdı.

Lazerle tedavi yönteminin plastik cerrahide kullanılmaya başlamasından sonra çok sayıda operasyonun iz bırakmadan yapılabildiğini belirten Doç. Dr. Hayati Akbaş, 3 günlük bir program için Samsun'a gelen sanatçı Ömer Danış'ın vücudunda ve yüzünde bulunan et benlerini lazer yöntemi ile temizledi. İşlerinin yoğunluğu ve korkusundan ötürü bu zamana kadar vücudunda bulunan et benlerini aldırmadığını belirten Ömer Danış, "Doktor Hayati Akbaş korkularımı yenmemi sağladı. Et benleri kötü görünüyordu, şimdi çoğundan kurtuluyorum" dedi.

Lazerli yöntem ile yapılan müdahalelerde iz kalmadığını, hastanın acı hissetmediğini, uzun bir tedavi süreci olmadığını belirten Akbaş, Ömer Danış'ın et benlerinin büyük çoğunluğunu yaklaşık 20 dakikalık bir seans ile ortadan kaldırdı.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Mart 2010 Çarşamba 16:05:05
Güncelleme :3 Mart 2010 Çarşamba 18:54:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?