2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

OMÜ BESYO'da mezuniyet heyecanı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Yaşar Doğu Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'ndan (BESYO) mezun olan öğrenciler düzenlenen törenle diplomalarını aldı.


OMÜ Atatürk Kültür Merkezi'nde yapılan diploma törenine OMÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sait Bilgiç, BESYO Müdürü Prof. Dr. Osman İmamoğlu, Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Bekir Selçuk, İlkadım Kaymakamı Zafer Orhan, öğretim üyeleri, öğrenciler ve aileleri katıldı. BESYO Müdürü Prof. Dr. Osman İmamoğlu, 95 öğrenciyi mezun vermenin onurunu ve gururunu yaşadıklarını, mezun olan öğrencilerin başarılarının hayatlarının bundan sonraki dönemlerinde de devam etmesi dileklerinde bulunduğunu söyledi.

OMÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan, öğrencileri mezuniyetlerinden dolayı kutladığını, öğrencilerin okurken okudukları bölümün avantajını kullanarak hem eğlendiklerini hem de bilgi edindiklerini ve bundan dolayı şanslı olduklarını ifade etti. Konuşmaların ardından mezun olan 95 öğrenciye protokol tarafından diplomaları verildi. Diploma töreninin sonunda öğrenciler mezuniyet pastasını kesti ve keplerini havaya attı.

İha
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2009 Çarşamba 08:17:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?